středa 14. dubna 2010

Pomozte žluté prefetkce!!


Nevím, jak vy, ale já si všímám, že se z našeho Žlutého Trimela pomalu, ale jistě stává pořádný bulvár! Kdo chce kam, pomozme mu tam, takže se s vámi podělím o jeden další drb. Dnes přímo o jedné z největších sběratelek „klepů“ - Christině von Luně.

Byla jsem svědkem toho, jak se naše „jahůdková prefektka“ zase jednou chovala příkladně.
Inu to bylo tak. Pozdní odpoledne a moje sova nikde! Než abych se plahočila až kamsi ke školnímu sovinci, raději jsem začala pátrat po příčinách zmizení. Pak jsem si vzpomněla na andělskou tvářičku naší prefektky. Ano, moje sova by měla být u ní, tak co s ní zase jenom krucinál dělá? S povzdechem jsme k ní tedy vyslala další, odolnější. Ke své vlastní smůle jsem se už za ni nestačila pomodlit ke všemohoucímu Merlinovi…

Pak jsem to uviděla sama. Tedy ji. Christinu! Ve Velké síni se nadšeně bavila a jako svačinu si nedávala jahody… ale moji sovu!! (foto: skrytá kamera)
Ne třeba zdůrazňovat, že tohle se prostě nedělá. Já se už rozhodla – k Christině jedině školní sovu! Raději ona než moje vlastní.
Vás ostatní strašně lituji. Jak vy jí teď můžete s důvěrou poslat sovu? Kde vezmete jistotu, že se vám normálně vrátí jako od každého jiného…? Nevezmete!
Jelikož mi ale není osud mé kolegyně lhostejný, rozhodla jsem se jí pomoci! :))

HLEDÁ SE PSYCHOLOG PRO PSYCHICKY NARUŠENOU MRZIMORSKOU PREFEKTKU. ZN: LEVNĚ!!

PS: Sovy nejím. ;) Vicky Charmant

4 komentáře:

Lucy řekl(a)...

Presne!! Ja som jej minule tiež svoju poslala a tvrdila mi, že žiadna nedočla, pritom v mojom sovinci bol odtisk odoslanej správy s právnym adrestátom! :D :D + začne plakať pri predstave, že jej nebohá sova, už zrejme je v žaludku kohosi+

Anonymní řekl(a)...

Bezvadný, bezvadný článek :D Konečně víme, co se děje s našimi sovami :D

Katelyn řekl(a)...

Ach, chudák moje sovička Došly sovy, taky málem přišla o život :(

Christina řekl(a)...

Cha! PROTESTUJU! To je barbarství, takové věci o mé osobě vykládat!
Popírám, že kdy jsem nějakou sovu sežrala!