čtvrtek 22. dubna 2010

Hodnocení 2. kola soutěže Fouskovy příhody

21. dubna skončilo 2. kolo pro zasílání příspěvků do dlouhodobé soutěže Fouskovy příhody:
Do redakce jsme za celý měsíc dostali jen jeden jediný obrázek, a protože tedy není o čem hlasovat, prozradím rovnou, že ho nakreslil Smajlík Smoulík. Dostane tak jako jediný účastník 6 srpců a 1 bod do žebříčku účastníků.

A zde máme tedy stav žebříčku po 2. kole (kromě Smajlíka všichni ostatní mají body z 1. kola):
1. místo: Smajlík Smoulík - 7 bodů (6 b z 1. kola za 1. místo ze 6 příspěvků)
2. místo: Teodorik Valdorius – 6 bodů
3. místo: Paul Brewer - 5 bodů
4. místo: Chloe Phoenixová - 4 body
5. místo: Vicky Charmant - 3 body

Doufám, že se vás v dalším kole zapojí více! Vždyť smyslem soutěže je také to, abychom si Fouska, našeho kolejního krysího mazlíka, více hleděli, starali se o něj a hráli si s ním. Mnohdy sedí osamělý ve své kleci v kolejce a nudou okusuje dráty…
Body za umístění do celkového žebříčku se udělují podle počtu zúčastněných příspěvků, tedy minule jich bylo 6, a tak 1. místo znamenalo 6 bodů, zatímco dnes vítěz získává bod jediný.
Připomínám, že v jednom kole může každý poslat maximálně 2 příspěvky, ale nemohou to být např. dva obrázky nebo 2 povídky, nýbrž povídka + básnička, básnička + obrázek nebo povídka + obrázek.

Za otištění článku v Trimelovi všem náleží obvyklý honorář, tj. - jak už bylo minule řečeno - 8 srpců (resp. 5 srpců za příspěvek kratší než 5 palců); u básniček bude minimální rozsah 8 veršů, do 12 veršů dostanete 5 srpců, za delší básničku můžete dostat 8 srpců. Za obrázky 5-8 srpců podle kvality:)

Všechny příspěvky budou také uveřejněny na Fouskově webu, neboli v Chovatelském deníku Lucy Koralky.

Do 21. května posílejte do redakce Trimela příspěvky do 3. kola Fouskových příhod! Povídky, básničky, obrázky, může být i komiks nebo co vás ještě napadne!
Sophia Glis Glisová

Žádné komentáře: