neděle 11. dubna 2010

Nová útočná metóda Mrzimoru!!

Fanúšikovia a priaznivci Mrzimoru! Určite vám neušlo, že máme za sebou prvý famfrpalový tréning, ktorý priniesol nové metódy a šokujúce zistenia. V skratke sa vám pokúsim odhaliť, čo sa dialo za zatvorenými dverami.

Ako iste viete (teda ja si to aspoň myslím :D), Mrzimor patril vždy medzi najmódnejšie koleje. Módny súboj, módne okienko patrili medzi najčastejšie a najobľúbenejšie rubriky nášho časopisu. Teraz si asi poviete, čo to má spoločné s famfrpalom, že? Nič menej a nič viac ako novú útočnú techniku a spôsob boja!

Ráno pred tréningom sa všetci pekne zišli vymódení pred ihriskom. Sukňa, ihličky a šaty boli žiaduce. Dievčatá sa nenechali zahanbiť a doniesli svoje najlepšie kabelky, rúže a všetky módne veci potrebné k novej technike. Chalani s nami držali krok a prišli vyobliekaní v žiarivých lakovkách , vestičkách v ktorých mali zasunuté zlaté hodinky na dlhom retiazku. Rýchlo sme prebehli s kapitánkou takto nachystaných študentov. Jeden prišiel v obyčajnom tričko a teplákoch! okamžite bol poslaný sa prezliecť a jednej slečne sme museli vymeniť kabelku za značkovú a išlo sa na vec!

Málokto si vie predstaviť aká smrteľná je móda v športe pre protihráčov. Okamžite sme začali na ihrisku premýšľať rôzne stratégie. Predovšetkým sme sa sústredili na to, aby sme nováčikov naučili lietať v plnej zbroji(ihličky, kabelka, topík) na metle. Všetko, šlo veľmi dobre a my sme mohli prejsť k nácviku stratégie.

Najprv na metly vysadli dievčatá s extra ostrými ihličkami ostrejšími než samotná píla a so značkovou kabelkou v ruke. Áno uhádli ste, odrážači! Novým, šokujúcim zistením bolo, že značková kabelka je omnoho účinnejšia zbraň nežli obyčajná drevená palica! Rýchlym krútením nad hlavou sa tak stáva nočnou morou protihráča (u chlapcov krútením hodiniek na reťazi). Hneď nato sme vypustili zvyšných do vzduchu. Nová kabelková metóda mala úspech. Rýchlo začali všetci padať zasiahnutý kabelkou k zemi. Zem sme preto pokryli vankúšmi, ale aj tak sme sa nevyhli častým návštevám ošetrovne.

Hneď nato prišli na rad extra ostré ihličky, nenápadným pohybom nohy a preletom nad nepriateľom, sa metla protihráča zlomila na dve trápne paličky a ten padol strmým pádom k zemi.

Ale to nie je všetko! Povievajúce sukničky ulahodili oku chlapcov ako aj komentátorovi. Tí stratili akékoľvek reflexy a padali ako podťaté hrušky k zemi. Komentátor začal hlásiť v prospech týmu, kde bolo viac sukien.

Viac, ale už nevyzradím :D z módnej útočnej stratégie.

Môžem ešte spomenúť ďalšiu rafinovanú vec, ktorá spôsobila hromadné padanie a ozelenenie študentov na ploche! Začalo to nenápadným rozhovorom o varení štrúdľa. Keď sa zrodila doslova zabijácka metóda, ktorú nevyzradím, ale popíšem jej účinky. Keď ju uvideli hráči, začali vrieskať, padať, vracať. Nevládali sa viac postaviť, utekali s výzorom strachu na ošetrovňu.


Máte sa na čo tešiť, fanúšikovia famfrpálu, bude to drsné! :)

Lucy Koralka:DD

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ah, už aby tu byly zápasy!! =DD
B.O.

Anonymní řekl(a)...

Moc hezký článek :)) a zajímavý :D
A.B.L.

Anonymní řekl(a)...

Takže v pytli mě na hřiště nepustíte? :-)
Vendy

Anonymní řekl(a)...

Super článek, ještě všichni uvidí :D
Vendy - pytel je módní to je jasné že tě v něm pustíme :D
Natalie