čtvrtek 8. dubna 2010

Ďalší škandál vo VS!



Len minule vám reportérka Christina von Luna priniesla informácie o tom, ako študent žltej koleje Teo, (celé meno v článku - Skandál!) zamordoval červenú mušľu - a znova sa tento študent dostal do nepríjemnej situácie. Určite viete o tom, že na našej škole máme vzácneho hosťa, sfingu z Egypta. Tento hosť sa v určitej dobre objavuje vo VS a vždy prednesie študentom prítomným vo VS – tajuplnú hádanku. Jej príchod do VS vždy vyvolá rôzne reakcie a tak tomu bolo aj v tomto prípade (7.4.2010).

Sfinga majestátne vošla do siene a zamierila k profesorskému stolu, kde postával p.p. George a bol zjavne nervózny z prítomnosti tak vzácneho hosťa. Niektorí študenti sa uklonili sfinge, iní stíchli a len nemo pozorovali jej pochod. Avšak bujarý a veselý študent Teo (ktorého mame všetci radi :)) mal vtipkovaciu náladu. Bol vo veľmi dobrej nálade a viedol rozhovor s modrou študentkou Linn. Z ničoho nič Teo vtipne poznamenal, že by sfinga mala roznášať jedlo a pitie - a to bolo kameňom úrazu. Našťastie si sfinga Tea nevšimla a neublížila mu, ale Teovi sa ušlo okríknutie od mdm. Elle.

Avšak Teo nebol jediný, kto mal poznámky na sfingu. Istý študent zelenej koleje – Henrik (Paulov brat) sa nesnažil prejaviť náznaky slušného správanie a v okamihu, keď sfinga vošla do VS, začal rozprávať dosť hanlivo. Najprv poznamenal: „Do jaternice s ní!“ a potom naznačoval nohami, že ju chce kopnúť do zadku. Správanie tohto mladého kúzelníka si však profesori nevšimli a mal naozaj šťastie, že to nepostrehla ani sfinga, nabudúce také šťastie nemusí mať.

Naozaj sa správajte slušne k sfinge. Je to náš hosť! :))

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Štěstí, že o poznámce o zapékání sfingy do paštiky nikdo neví :)

Anonymní řekl(a)...

Prý do jitrnice s ní! :DD hej tak to už je na mě moc! :D nejlepší ! :DDD