neděle 5. dubna 2009

Pomatené barvičky aneb vtípek pana ředitele…



O aktuálním dění na hradě informuje Bailla Peerlessová

Jak jistě víte, 1.4. je Apríl – den vtípků… A ten žertík pana ředitele se opravdu povedl…

Kdo zde na apríla byl, už jistě ví, o čem mluvím, kdo ne, hned mu objasním…

Začněme tím, proč se Apríl slaví a co to vůbec je :

Apríl je označení pro první dubnový den a slaví se už od 16. století, je spojen s různými srandičkami a žertíky všeho druhu…Nejpravděpodobněji vznik jako reakce na přechod ze studené, smutné zimy na veselejší jaro.
Nejedná se o náš původní svátek, ale rychle zdomácněl.
V dřívějších dobách se stávali oběťmi žertů přátelé a známí, kterým se posílaly různé vzkazy, např. doporučení na nákup neexistujících věcí.

Historii máme tedy za sebou +utře si pot z čela+ Uf! No, pokračujeme dále, co si na nás nachystal pan ředitel :

Pomatené barvičky, do tohoto sousloví by se dal shrnout tento článek, někteří vědí, někteří tuší a někteří ještě nemají ani ponětí, co se stalo… Pan ředitel pomíchal barvičky (tj. kolejní barvy, takže mnozí se lekli, že byli bez svého vědomí přeřazeni do jiné koleje, nebo že jsou dokonce po smrti - pozn. Sophia), a ty barvy se pak snažily dostat zpět, na původní místo, ovšem samy nevěděly, kam patří, a tak se pořád přehazovaly a míchaly, ještě víc než předtím =D… Tento vtípek se panu řídícímu opravdu povedl, napálil spoustu lidí (včetně mě xD)… Pro ty co pořád nevědí, mám obrázek… Co dodat? Snad už jen : Hlídejte si svou barvičku a hasta la vista. ;)

(Sophia jen dodává: i já připojuji obrázek, koukám, že Bailla je velmi diskrétní, ale já vám ukážu i autentické reakce přebarvených - zajímavé je, že barvy se měnily rychleji, než to stihli komentovat)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

A odměna nebude?

*anonym* xD

Sophia Glis Glisová řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Odměna za článek? Jo, ta někdy bude, to má na starost Feliska myslím, zjistím to:)

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Anebo jestli myslíš odměna za béčkotrička,též to mám v úmyslu zjistit...jestli by šlo něcoz konta...nebo to budu muset zasponzorovat...ale jsem chudá studentka:)

Anonymní řekl(a)...

Myslím odměnu za obojí xD... Penízky penízky, do kasičky,xD