pondělí 26. března 2012

Jarní fotosoutěž – 1. kolo: Neobyčejná zvířátka (hlasování)


Milí čtenáři, jen s menším zpožděním přinášíme slíbené zvířátkovské fotky. 1. kola naší soutěže se účastní 8 autorů. Sešlo se nám od nich krásných patnáct fotografií, z toho 9 v kategorii „mazlíčků“ a 6 v kategorii „divokých“

Máme na skladě pejsky i hafoně, myšičky, kočičky i koně – i pár různých breberek, račte se podívat a vyberte si, který snímek je podle vašeho subjektivního názoru nejpovedenější. Obrázky jsou seřazeny abecedně podle názvů, jména autorů jsou zatím tajná. Můžete dát jeden hlas v každé kategorii! Celkem tedy dva hlasy, a to se vyplatí! Na hlasování máte týden a již brzy se můžete těšit také na nové zadání.

Ještě vám prozradím složení naší ctěné magické odborné poroty, která také bude všechny obrázky nezávisle hodnotit a komentovat:
Slečna Angelica Arless, Jostein Lauierová, Esperanza Milagrosa, Lilien Emity Meissed a Lili Smeaglová. Všem slečnám předem děkuji za ochotu!

Způsob hodnocení:
Fotografie budou hodnoceny tak, že každá porotkyně vytvoří své pořadí, přičemž v kategorii mazlíčků bude za 1. místo 9 bodů, za 2. místo 8 bodů, za 3. místo 7 bodů atd. a za 9. místo 1 bod, v kategorii divokých pak za 1. místo 6 bodů a za 6. místo 1 bod. Body všech porotkyň pro jednotlivé fotky se sečtou a bude vytvořeno celkové pořadí 1. kola (v každé kategorii zvlášť a pak i pořadí autorů za obě kategorie dohromady).
Doufám, že za týden bychom mohli přinést celkové hodnocení 1. kola. A také odhalíme jména autorů, která prozatím nezná nikdo jiný než já.

Aha, a ještě jak vyhodnotíme čtenářské hlasování: tak o tom se budeme muset v redakci ještě trošičku poradit, zda zůstaneme jen u vyhlášení pořadí anebo zda se budou přidělovat také body do celkové tabulky. Upřesnění přineseme již brzy.

A samozřejmě vás čekají i nějaké ty odměny, ale v jednotlivých kolech to bude spíš něco menšího, ta hlavní cena čeká na celkového vítěze, který bude vyhlášen na konci – kolik kol proběhne, to také ještě bude upřesněno.
Vaše Sophia Glis Glisová, šéfredaktorka ŽT

Domácí mazlíčci

Foto č.1. Dospělý kocour kotětem aneb Spánek je důležitý

2. Lovící čičina 

3. Moje psí slečna

4. Mrzimorský fešák

5. Můžete mi říct, proč jsem bral tohle zaměstnání?!

6. Pes s laserovýma očima

7. Veselá panička domovní
v hlasování nedopatřením uvedeno pod "pracovním názvem fotky" jako Sedící pudlík,
omlouvám se autorovi

8. Xyphius z Hůrky

9. Xyphiusovy špíčky

Divoká magická zvířena

1. I believe I can fly!
v hlasování nedopatřením uvedeno pod "pracovním názvem fotky" jako Levitující pudlík,
omlouvám se autorovi

2. Mravenci v kredenci

3. Naval oříšek, nebo já vyvalím bambitku!

4. Noční posel

5. Rozzuřený hafoň

6. Schůzka

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Asi mám problém. Fitky mi nejdou prohlédnout, když na jednu kliknu, ukáže se mi jen pás fotek, ale ne velké. A vím, že včera to šlo.
Jakožto porotkyně, mě to vadí... Potřebuji si fotky prohlédnout detailněji...
Máte taky tento problém?
Jos

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Zřejmě šlo o přechodný problém. Nyní prohlížení fotek funguje bez problémů.