neděle 18. března 2012

Jarní fotosoutěž - 1. část: Neobyčejná zvířátka

Milí přátelé fotících krabiček, doufám, že jste zachovali přízeň našemu časopisu i přes nemilé zdržení naší poslední soutěže, tedy té Zimní. Redaktorku Ciline musím vytahat za uši, aby článek se zasněženými obrázky okamžitě připravila k vydání, a vám všem, kdo rádi fotografujete a chtěli byste se svým uměním pochlubit, přinášíme zbrusu nové soutěžní klání. 

Náměty spolu se mnou vymýšlí Jostein Lauierová a možná i další spolužáci, zúčastnit se může jako obvykle kterýkoli obyvatel bradavického hradu i podhradí. Jaké tedy bude první soutěžní téma? Inu, máte to již v titulku, ale ještě se trochu podrobněji rozepíšu. Fotky budeme přijímat do dvou kategorií: a) kouzelní domácí mazlíčci, b) divoká magická zvířena. Ať už tedy máte doma roztomilého hafoně, maguára, krajtu tygrovitou anebo třeba jen mravence v kredenci, anebo raději pozorujete zvířátka či hmyzáky ve volné přírodě, očekáváme, že se svého fotografického úkolu zhostíte co nejoriginálněji! 
Obrázky posílejte nejlépe na pergamenu jpg či png, a to do příští neděle  25. 3. (do 23:59 hodin) na adresu redakce trimeles@gmail.com. Můžete poslat 2 obrázky, nezapomeňte napsat název díla a do které kategorie ho hlásíte. Způsob vyhodnocení ještě bude upřesněn, pravděpodobně jak je u nás obvyklé kombinace ankety čtenářů a hodnocení poroty - tu musím ovšem teprve sehnat:)
Sophia Glis Glisová

2 komentáře:

Letitia řekl(a)...

No veru, na vyhodnotenie zimnej súťaže už netrpezlivo čakám! :)

Ale kto by si chcel pozrieť nejaké pekné vtáčie kŕmidlá už teraz, pozývam vás ku mne na púpavový čaj a výstavku kŕmidiel (aj mudlovských). Dúfam, že nezabudnete dať hlas tomu kŕmidlu, ktoré si získa najviac vašich sympatií.

http://letitia-tiba.blogspot.com/2012/03/vtacie-krmidla-co-vsetko-ste-vytvorlili.html

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Ptačí krmítka jsou moc pěkná, madam Leti! Děkujeme za ukázání! Ti mudlové jsou přece jenom šikovní. A hlasování pro zimní fotky je již konečně zahájeno:)