neděle 20. listopadu 2011

Velké mrzimorské překvapení

Pokud máte také rádi překvapení a zároveň se rádi učíte, je tohle určeno přímo pro vás. A co že to vlastně bude? Čtěte dále a určitě se to dozvíte.


Mrzimor se rozhodl uspořádat celoškolní akci, ale aby nešlo jen o zábavu, ale také nějaké poučení, vymysleli jsme následující koncept:

V určité termíny budeme v Komnatě nejvyšší potřeby pořádat on-line semináře. Nebudou mít nic společného s výukou. Každý seminář bude mít jiné téma a povede ho jiný profesor. Zároveň se můžete těšit i na různé formy semináře. Vždy se najde i prostor na vaše připomínky, dotazy a další přínosné poznámky.

Seminář bude trvat zhruba 1,5 hodiny a věřte, že se máte opravdu na co těšit. Účast na tomto projektu již přislíbili následující profesoři:
madam Selena Enail Smithová
madam Iva WildDragon
pan Matthew Whitecrow
madam Mintaka Orionis
pan Midar Kilahim
pan George McBrave
madam Niam i Tir-Na-Nog

Ti si výklady na svoje semináře již chystají a já vám mohu prozradit, že se máme opravdu na co těšit. Kdyby vám to ovšem bylo málo, mohu vám prozradit, že kromě těchto profesorských seminářů si pro vás někteří mrzimorští studenti připravili také semináře s kouzelnými tématy. Abychom ale zaručili kvalitu těchto studentských seminářů, budou pod patronátem některého z profesorů, jehož jméno vám jistě poskytne záruku kvality.

Ovšem ani Komnata nejvyšší potřeby není nafukovací a na semináře se bohužel všichni nevejdeme. Takže kapacita jednoho semináře bude 15 lidí. Zúčastnit se samozřejmě mohou všichni (studenti i zaměstnanci školy). Ovšem účast na semináři si musíte zaplatit. Částka  bude spíše symbolická, vzhledem k tomu, o jak unikátní vzdělávací příležitost se jedná... Za účast na profesorském semináři si zaplatíte 5 srpců, za účast na studentském semináři pouze srpce 2.
Výtěžek bude použit na podporu talentovaných kouzelníků z chudých rodin, studujících v Mrzimoru.

Ke každému semináři zveřejním bližší informace vždy s týdenním předstihem před jeho konáním. Takže se budete moci rozhodnout, zda se zúčastníte nebo ne a přihlásit se. Podrobnosti k tomu, jak se hlásit a o průběhu semináře se dozvíte v článku o prvním semináři.

Doufám, že jsem vás alespoň trochu zaujala tímto článkem, a že se budete v hojném počtu hlásit. Ještě vám trochu napovím, co vás čeká hned na úvod. První seminář povede pan Matthew Whitecrow.
Safira Jane Bardotová

3 komentáře:

Safira Jane Bardotová řekl(a)...

A na konec ještě malá výzva:

Všechny profesory, kteří vám budou přednášet, jsem kontaktovala osobně. Na seznamu byli i další, ovšem ty jsem ve škole bohužel nezastihla. Pokud by tedy ještě někdo z profesorského sboru měl zájem o účast na tomto projektu, nechť mě kontaktuje sovou a jistě se domluvíme.

PS: Stejná výzva samozřejmě platí i pro studenty.

Safira Jane Bardotová řekl(a)...

Je mi ctí vám všem oznámit, že řady ochotných profesorů, kteří se s námi podělí o své znalosti, rozšířil p. Serge Renine, který si pro nás také přichystá jeden ze seminářů. Jistě se máme na co těšit.

Vendy řekl(a)...

K fialovým přednášení prostě tak nějak patří, proto se těším hlavně na semináře od studentů.