neděle 12. června 2011

Reportáž ze zápasu Mrzimor x Zmijozel

23 hodin 10 minut. To je přesná délka zápasu, který by za „normálních okolností“ byl skončen do několika hodin. Osud tomu chtěl ale jinak, a tak se normální okolnosti nekonaly.
K velkému překvapení všech Mrzimor poprvé v historii porazil Zmijozel 4 670 : 530.

Do tohoto zápasu jsme vstupovali s nemalou nadějí. Ano, měli jsme velkou naději. Naděje se ukázala oprávněnou hned v sobotu ráno, když na začátek zápasu dorazilo 5 žlutých a na zelené straně pouze 4 hráči. Kvůli netaktickému rozmístění hráčů se však několik našich hráčů ocitlo na zemi. Ne nadlouho. Mrzimoru dorazili další hráči a osud Zmijozelu byl pro tento zápas nadobro zpečetěn.

Situace se stala pro Zmijozel natolik neúnosnou, že na znamení své kapitánky Jean Molliacové hromadně odstoupil poté, co padlo z obou stran několik hnojůvek kvůli magíkům. Zápas tedy neočekávaně sklouzl k veřejnému tréninku žlutých. A že jsme se činili! Naše kapitánka Ellka Willowa měla co dělat, aby stačila odhánět  z postu všechny
potenciální chytače a celkově i všechny ostatní posty byly většinou plně obsazené. Někteří z nás museli dokonce na svůj post vyčkávat. Hrálo se (respektive trénovalo) i během noci. V časných ranních hodinách žlutí postupně mizeli, a tak mě v šest hodin ráno čekalo zajímavé překvapení. Zvrátit stav se pokoušeli hned tři akční zelení, avšak zcela marně. O hodinu později dorazila naše milovaná Ellka! Hodinu si jen tak létala nad probouzejícím se hradem a pak už na nic nečekala. Natáhla svou hubenou ručku a získala tak další zlatonku do své sbírky a především 5%, které jsou pro Mrzimor na postu chytače nesmírně cenné!
Na žluté straně se vystřídalo celkem 21 hráčů, na zelené 11.
Inu sláva vítězům, čest poraženým!


Vicky Charmant
 

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Už, já se tááák těšil :D Takže, některým lidem bych rád ulehčil práci s psaním komentářů, jestli mohu :D

Cerridwen: "..bych trestala v případě, že se na to takovýmhle způsobem někdo vykašle. My hrát chceme - ale tohle nebyla žádná hra, to byl zápas naprosto o ničem..."

Anonym: to bylo teda trapné.. ti havraspárští jsou divní..neví jak by na sebe upozornili.. no jo už to není ta "super" kolej, ted mají jenom body...

Anonym č.2: Ale mohli jste se alespoň snažit...! No tak vy prostě bezduše neklikáte, vy vyplňujete soutěže za body, které vám budou leda k nějakém "poháru", k životu vám nic nepřinesou.

A další a další. Citace jsou zkráceny aby se sem vešly, jinak bych klidně napsal celé. Změněny nejsou, protože do citací se nezasahuje, čili, domyslete si. Většinu citací žlutých nepřipomínám, protože nebyly plně kritické. Ale předpokládám, že bezevšeho pokrytectví svá slova zopakují.

Rád bych taky slyšel, jaký že trest by to Cerridwen navrhovala?

A ne, proti zmijozelu nic nemám a chápu je. Jen bych rád viděl, jak hodlají především žlutí reagovat.

James, pochopitelně :D dáme 108? :D

Lucy řekl(a)...

Hele nepredbehuj udalosti, ešte bude jeden článok! :D

Anonymní řekl(a)...

Výborně! :D Nikam nespěchám, času dost..jenom potřebuju být první :D

James

Ellka řekl(a)...

Tento zápas berem troška inak ako Havr x Zmijozel. Zelení sa od začiatku ukázali, snažili sa. až keď sme vyhrávali o 330 bodov Jean zahlásila, končíme, ďakujeme za hru, vyhrali ste.
Takže to bolo predsa len o niečo iné, kedže nám oznámili, že to vzdávajú, keď mali pocit, že to už nedotiahnu. Síce to nebolo potom už také napínavé, to nie...

Paul Brewer řekl(a)...

No, trochu mě mrzí, že jsme se na hřiště dostali pětkrát a jen jednou to byl pořádný zápas.

Anonymní řekl(a)...

Aha :D nepřekvapilo, aspoň člověk nemusí měnit názor ;)

James

Žába Lecter řekl(a)...

Já si zatrénovala, nestěžuju si 8)

Cerri řekl(a)...

Trestem jsem myslela třeba pokutu a pokud Zmijozel nenastoupil, tak by byla myšlena i pro něj, pochopitelně. Je vidět, že mě neznáš. =) Každopádně nemám čas na to se tu s tebou špičkovat. =)

Anonymní řekl(a)...

Ale né, nejde o špičkování nebo znalosti, já se jen ptal ;) V tomhle případě se vyjimečně nemám proč hádat, když říkáš tohle..sakra :D

James

Anonymní řekl(a)...

hehe, no, my se ale aspon nevzdali :D

Justin

Nebelbrach.Mechacha řekl(a)...

Řekněte prosím někdo madam Elle Sutherland, že jsem v článku v CD Blíží se famfrpálová sezóna! řekl: "Mrzimor se stále zlepšuje, má však pech na chytače. Bez mistra na tomto postu se pohár získat nedá. Ale mohli by překvapit a při kusu štěstí dosáhnout na druhé místo, ovšem chtělo by to fakt kus štěstí." Ať ví, že mi věštění fakt jde. :-D