pátek 10. června 2011

Čaropřehlídka - aneb jak spolehlivě vyprodat Vetešníka

Jistě jste si všichni všimli, že vedení Příčné ulice vyhlásilo další, v pořadí již čtvrtou, čaropřehlídku. Na tom by vlastně nebylo nic až tak neobvyklého, a to především pro ty, kteří jsou na hradě již delší dobu. Ovšem letošní čaropřehlídka je přeci jen v něčem zvláštní. Nese se totiž v duchu tuláctví a bezdomovectví.


A jak nejlépe dosáhnout nevzhledného, nemódního a obnošeného vzhledu? No přeci tak, že nakoupíme u Vetešníka. Tak v polovině roku by to ještě mohl být problém, protože i Vetešník byl jaksi v krizi. Ovšem poslední dobou, a to zvláště po tom, co se na pultech obchodů Twilfitt & Tattings a Madam Malkinové objevily nové kousky viktoriánského stylu, jsou pulty u Vetešníka přeplněné a není tam pomalu k hnutí. Však se podívejte sami.



Musím tedy podotknout, že vyhlásit Čaropřehlídku s tímto tématem byl vynikající tah od vedení Příčné. A nejsem jediná, kdo to vidí podobně:

Ani ve Velké síni se od rána neprobíralo nic jiného než to, že se bude muset nakupovat obnošené šatstvo či dokonce oblečení na rozpadnutí.
Na druhou stranu musím uznat, že je tato čaropřehlídka, resp. její téma přístupné všem bez rozdílu, protože i nováčci nemající moc peněz většinou nějaký ten obnošený kousek vlastní. A ti, co mají více financí, si zase mohou dovolit nakoupit u Vetešníka nějaké to oblečení a la otrhaný look.

Nezbývá mi než podotknout, že se opravdu těším na výsledné modely a doufám, že se Vetešníkovi odpovídajícně zvednou tržby, protože odměna v soutěži je opravdu lákavá.

Safira Jane Bardotová

Žádné komentáře: