pondělí 20. června 2011

Pohyblivé výročí založení školy

Možná jste v neděli byli přítomni ve Velké síni, kde od sedmé hodiny večerní probíhala oslava k velkému výročí založení školy. Je až překvapivé, že obvyklá "bradavická půlhodinka" se nekonala, čili pan profesor Midar Kilahim přišel těsně před půl osmou a "je to dobrý, ještě mám 5 minut". S překvapením zjistil, že oslava byla započata.
Chcete vidět pohyblivé TV zprávy? Čtěte dál!

Nechci zde vypisovat celou slavnost. Avšak stejně si neodpustím, že místy spíše než na slavnosti si mnozí připadali jako na pohřbu. Spouštěčem byly vzpomínky klanu Orionisů, na což se přidali i mnozí další kmeti hradu, profesoři i studenti. Z pohřbu jsme se naštěstí vymotali rychle a zanedlouho byla tombola, v níž si patrně největší sbírku šatů odnesl Ráďa Romanoff, a to:
  • Rudá večerní róba,
  • Havraní šaty,
  • Lady pirát, a jako poslední
  • šněrovací korzet s rukávky.
A po rychlém shrnutí cen tomboly (chudák Ráďa, slečny se budou patrně předhánět) v článku nastalo místo i pro konec večera, slavnostní konec večera, který se udál v duchu spektakulárního ohňostroje, patrně pod vedením hvězd ze souhvězdí Orionis pana Nimrandira StarShip Elénére.


A pohřbu nepřeživším dáváme možnost se podívat na část onoho hvězdného Oriohňostroje na kanálu LetaxTube; na pohyblivý obrázek se podívejte pod zkratkou HD (ne, není to parodie na Hadího krále), která znamená Hleď Dokonale (nezaměňovat se zkratkou "Hleď de..." a se zobrazením přes celé noviny.
Přeji příjemné shlédnutí a poslechnutí :)



Dokonce se nám podařilo zaznamenat jeden okamžik, když jedna z pořadatelek výročí odhalila pana řídícího mezi davem studentů. Slečna pořadatelka jej vyzvala na pódium, na což pan ředitel reagoval:
Nimrandir Elénére > ehm, Dobrý den přeji - vydává se k profesorskému stolu a přemýšlí, co mu do image obyčejného a zcela nenápadného studenta chybělo -
Adretea Lyria > 30 let :D

Nicholas McElen

2 komentáře:

Innel řekl(a)...

Paráda :-)
S tím Ráďou to bylo teda něco, ale vzpomínání Orionisů... :-)

PS: to Hleď de.. je dobrý :D

Anonymní řekl(a)...

Ta video forma je moc pěkná, děkuju za ohňostroj.

Queti