pondělí 25. dubna 2011

Hody hody doprovody

Velikonoce se pomalu blíží, jistě to už někteří z vás sami pociťují – je potřeba sehnat si vrbové proutky a pomalu si začít plést pomlázku, sehnat si zdobení na vajíčka, popřípadě si sehnat i samotná vajíčka. Já samozřejmě také nejsem nijak pozadu.

Ale abych se dostala k jádru pudla. Jistě si pamatujete jak to tady chodí (tedy alespoň ti co tu již velikonoce zažili). Pánové (ať už profesoři či studenti) si užívají dopolední „mlácení“ a když je to přestave bavit, začnou si našupávat navzájem. Tak aspoň že se pánové aspoň jednou za rok pořádně vyřádí, a některé dívky z toho hezky „zezelenají“.

My dámy, či slečny se však můžeme jen modlit, aby nenastala situace jako v minulém roce, kdy se zastavil čas a my si musely hezky dlouho počkat, než se hodiny vzpamatovaly a my mohly konečně ten těžký bezedný hrnec převrátit na naše „tyrany“ a oplatit jim tak jejich dopolední „velkorysost“.

A jak to bude vypadat letos? Nastane stejná situace jako minulý rok, nebo se nakonec vůbec nic nestane? Budou se pánové tak bát, že opět zastaví hodiny? Uvidíme, co nám pondělí přinese a kolik „šíleností“ se tu přihodí.
Selena Enail Smithová






Žádné komentáře: