úterý 1. června 2010

Hodnocení 3. kola soutěže Fouskovy příhody

23. května skončilo 3. kolo pro zasílání příspěvků do dlouhodobé soutěže Fouskovy příhody:
Do redakce jsme tentokrát nedostali ani jediný obrázek, zato se teď dovíte, kdo poslal dvě povídky a jednu básničku, které byly zveřejněny před týdnem. 31. května skončilo hlasování pro nejlepší příspěvek kola – celkem hlasovalo 13 čtenářů (dost málo, ne?), a to takhle:
a) Jak měl Fousek blbou náladu 4 hlasy (30%)
b) Jak Fousek ke slávě přišel 5 hlasů (38%)
c) Fouskova snídaně 4 hlasy (30%)

A to znamená:
1. místo: „Jak Fousek ke slávě přišel“ – povídku napsal Nicholas McElen. Dostane 8 srpců a 3 body do žebříčku účastníků. Jako vítěz kola dostane některý kolejní předmět - jezevčí masku nejspíš už má...
2.-3. místo: „Jak měl Fousek blbou náladu“ – povídku napsal Paul Brewer. Dostane 8 srpců a 2 body do žebříčku účastníků.
2.-3. místo: „Snídaně“ – básničku napsal Teodorik Valdorius. Dostane 8 srpců a 2 body do žebříčku účastníků.

A zde máme tedy stav žebříčku po 3. kole:
1. místo: Teodorik Valdorius
8 bodů (6 bodů z 1. kola + 2 body z 3. kola)
2.-3. místo: Smajlík Smoulík - 7 bodů (6 bodů z 1. kola za 1. místo ze 6 příspěvků + 1 bod z 2. kola – jediný účastník)
2.-3. místo: Paul Brewer - 7 bodů (5 bodů z 1. kola + 2 body z 3. kola)
4. místo: Chloe Phoenixová - 4 body z 1. kola
5.-6. místo: Vicky Charmant - 3 body z 1. kola
5.-6. místo: Nicholas McElen – 3 body z 3. kola (Protože se účastnil pouze 3. kola, celkově to zatím stačí jen na 5.-6. místo v žebříčku, ačkoli v tomto kole zvítězil!)

Doufám, že se vás v dalším kole zapojí ještě více! Hlavně děvčata, vždyť 3. kolo bylo čistě pánské! Jak už bylo řečeno, smyslem soutěže je také to, abychom si Fouska, našeho kolejního krysího mazlíka, více hleděli, starali se o něj a hráli si s ním. Je to důležitější než pamlsky, i když samozřejmě na dostatek krmení a čerstvou vodu také musíme dbát! A teď, když se navíc v kolejce objevila nová myš Lovec (viz článek Lucy Koralky http://trimeles.blogspot.com/2010/05/nova-posila-v-mrzimore-aneb-nova.html), potřebuje Fousek víc než kdy jindy ujištění, že jsme na něj nezapomněli a že ho pořád máme rádi. Chudáček Fousek na myš žárlí…

Body za umístění do celkového žebříčku se udělují podle počtu zúčastněných příspěvků, tedy v 1. kole jich bylo 6, a tak 1. místo znamenalo 6 bodů, zatímco v 2. kole vítěz získal bod jediný, protože byl jediným účastníkem kola. Dnes je maximální zisk roven 3 bodům, jak jste určitě již pochopili:).
Připomínám, že v jednom kole může každý poslat až 2 příspěvky, ale nemohou to být např. dva obrázky nebo 2 povídky, nýbrž povídka + básnička, básnička + obrázek nebo povídka + obrázek.

Za otištění článku v Trimelovi všem náleží obvyklý honorář, tj. - jak už bylo minule řečeno - 8 srpců (resp. 5 srpců za příspěvek kratší než 5 palců); u básniček bude minimální rozsah 8 veršů, do 12 veršů dostanete 5 srpců, za delší básničku můžete dostat 8 srpců. Za obrázky 5-8 srpců podle kvality:)

Všechny příspěvky budou také uveřejněny na Fouskově webu, neboli v Chovateľském denníku Lucy Koralky http://mys-fuzik.blog.cz/

Do pondělí 14. června (do půlnoci) posílejte do redakce Trimela příspěvky do 4. kola Fouskových příběhů! Povídky, básničky, obrázky, může být i komiks nebo co vás ještě napadne!
Poslední 5. kolo bude trvat do neděle 27. června, takže než začnou prázdniny, proběhne závěrečné hlasování a odměnění vítězů! Každý účastník se ale může těšit na malou pozornost od redakce Žlutého Trimela.

Žádné komentáře: