úterý 1. června 2010

Řekli po zápase - první ohlasy

Zaznamenali jsme pro vás bezprostřední reakce diváků i hráčů vítězného týmu po skončení utkání Mrzimor versus Havraspár.

John Werewolf > Gratuluji k vítězství v právě skončeném famfrpálovém zápase :-) A děkuji za vstřícný přístup a férové jednání, v jehož duchu proběhla ta domluvená noční pauza :-)
Pamatujte - famfrpál má být hlavně zábava, nejde o to, klikat do umoření těla i duše. :-)

Mintaka Orionis > Upřímně gratuluji k dnešnímu vítězství ve famfrpálu! Perfektní, disciplinovaná hra :-)

Paul Brewer > Kééééjch My to vyhráli, juhůůů! Jste úžasní, že jste tu vydrželi a že jsme to všichni dokázali! Naty je výborná kapitánka, Chloe tu byla taky celý den, Dark si udělal asi 50% a všichni ostatní, byl to nejlepší zápas, co jsem zatím hrál :)
Slíbili jsme pomník, měli bychom ho udělat :))

Alanise Olien Harlin > Děkuju vám :)
Byl to snad nejlepší famfr zápas, který jsem zažila :) Hezky jsem si zahrála a hlavní bylo, že to bylo bez hádek a s férovým jednáním, jak už se zmínil p. John :)...
Jsem ráda že můžu být v takové super koleji :)) která umí spolupracovat a domluvit se :))

Oresta Vianueva > - utírá si slzičku u oka -
Já souhlasím s tím, co řekl p. John.. jsem už už dost dlouho a musím říct, že dost dlouho jsem nenažila takhle pěkný, čistý a kolektivní zápas… Jsem opět na nás velmi hrdá! Natali je opravdu skvělá kapitánka.

Lucy Koralka > Bolo to skvelé, krásna hra, urpimna, čista, priatelska! tak to má byť. Som na vás hrdá. Nati, bola si skvelá, gratulujem Chloe a jej 38%!! :)) Ostatní bolo fakt super, mali sme plné stavy! :)

Vicky Charmant > Huráá!! :)
Byla to skvělá hra, velký dít patří všem bláznům, co tady byli celou dobu. :))
Chloe, gratuluji k chycení zlatonky. ;)
Natali, jsi skvělá kapitánka. :)
Všíchni jste skvělí!!

Siny de Sorrow > Posilam velikanskou gratulaci az z Francie!!! :) bravooo :)

Natalie Davis > Já vám moc děkuju za pochvaly :)
Chloe znovu gratuluji k chycení Zlatonky a k % ;)
A také chci poděkovat všem, kteří hráli třeba i jen na chvíli. Byl to skvělý zápas, při kterém probíhala přátelská atmosféra. Všichni jste byli vždy připraveni zaskočit, pomoct a za to vám moc děkuji, protože vy hráči jste udělali ten zápas tak pěkný :)

Chloe Phoenixová > hezká slova Naty, a taky děkuji a gratuluji vám :)

Derryka Fashionová > vyhráli jsme jooo - otevírá šampaňské a šampáňo vystříkává z láhve - Byli jste skvělí, ano, férová hra, tak to má být:)
Nati,výborná kapitánka:)
Chloe,gratulace k chycení zlatonky:)
a všem ostatním!
Na tenhle zápas nezapomenu,byla to opravdu senzační hra!

Letitia te Tiba
> Jupíííí! - vojde celá nadšená - Gratulujem mrzimorskému tímu !!! :-)
Hrali ste naozaj krásne - oba tímy. Ďakujem každému, kto sa zapojil do hry na akokoľvek krátky čas. Aj keď najviac samozrejme tým, ktorí na metle strávili najviac času.
Gratulujem slečne Chloe, mne sa doteraz nikdy nepodarilo chytiť zlatonku, ani pri tréningu ani pri zápase (zase je pravda, že profesori tých zápasov nenahrali tak veľa ;-) )
A gratulujem slečne Natalie - myslím, že sa úlohy famfrpálového kapitána zhostila veľmi dobre a krásne vedie váš tím k prvým víťazstvám. :)
Ako aj každému z vás za krásnu priateľskú atmosféru a disciplinované rešpektovanie pokynov kapitánky.
Ďakujem vám. :)

Co dodat? Zápas to byl nádherný a o smyslu Mrzimoru pro fair play jasně vypovídá i následující snímek: Žlutí modré sice poshazovali z košťat, ale na přání k narozeninám nezapomněli:)
(foto Nicholas McElen)
A navíc, tabulka školního famfrpálového mistrovství se nám příjemně pozměnila:
1. Nebelvír 2:0 (870 : 450) zbývá 1 zápas, proti Mrzimoru (5.6.)
2. Zmijozel 1:1 (1450 : 500) zbývá 1 zápas, proti Havraspáru (12.6.)
3. Mrzimor 1:1 (2850 : 2980) zbývá 1 zápas, proti Nebelvíru (5.6.)
4. Havraspár 0:2 (1980 : 3210) zbývá 1 zápas, proti Zmijozelu (12.6.)

Poslední dva zápasy vše rozhodnou! Zatím teoreticky, pokud by Mrzimor vyhrál nad Nebelvírem a kdyby zároveň Havraspár porazil Zmijozel, můžeme být i první:)) To by ovšem asi stejně rozhodovalo skóre, takže je to spíš v kategorii snů:)
Sophia Glis Glisová

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Doufám, že Chloe bude moci nastoupit proti nám. Asi víte, jaký trabl ji potkal. :-( Madam Leti, mohla byste nějak zapáčit na pana ředitele, aby jí do soboty umožnil vstup do hradu? Chuděrka stanuje před hradní branou. Ztratila klíč. :-((
Nebelbrach