pátek 5. února 2010

Žlutý Trimeles ve školním roce Zima 2010

Od září 2009 do konce ledna 2010 vyšlo ve Žlutém Trimelovi rovných 100 článků! (září 27 článků, říjen 15, listopad 21, prosinec 10 a leden 27). Celkem ve školním roce Zima 2010 přispělo alespoň jedním článkem 17 autorů, z toho 6 stálých redaktorů.
Členy redakce jsou Sophia Glis Glisová (šéfredaktorka), Alanise Olien Harlin, Felicitas Frobisherová, Christina von Luna, Lucy Koralka a Vicky Charmant.
Z ostatních 11 autorů, kteří přispěli pouze jednorázově (s výjimkou naší kolejní ředitelky madam Letitie te Tiby, která napsala celkem 4 články, a kolejního ducha Susy, která nás obdařila 3 články), je 5 studentů Mrzimoru , 2 profesorky, 2 studentky Havraspáru, 1 dušice a 1 nezařazený nováček.

Do tohoto počtu nejsou zahrnuti mladí spisovatelé, kteří se účastní společné tvorby románu na pokračování Tajemství dvojčat (vychází od září dosud) – těch je shodou okolností také 11, ale nejsou to (úplně) ti stejní, respektive z těchto 11 autorů je 9 studentů Mrzimoru (z toho 4 redaktorky Žlutého Trimela a 3 jeho občasní dopisovatelé), 1 studentka Havraspáru a 1 studentka Zmijozelu. Ačkoli byl román o Warickovi a Ondině otevřen pro spisovatele všech barev, zůstal tedy převážně žlutou záležitostí. Nyní jeho děj dospěl do 11. kapitoly a očekáváme soutěžní dvanácté kapitoly - uzávěrka 12. kapitoly bude v neděli 7.února 2010 23:59 a soutěžní kapitoly najdete ve Žlutém Trimelovi v pondělí 8. února. Uvidíme, zda se napínavý příběh uzavře 13. kapitolou, jak bylo původně plánováno, anebo zda se již pořádně zašmodrchanou zápletku podaří rozmotat až později.

A nyní ještě malá redakční statistika:
Největší počet článků (38) vydala ve školním roce Zima 2010 šéfredaktorka, ne všechny ale byly čistě autorské – někde šlo o vydání nových kapitol románu na pokračování, k nimž bylo třeba napsat redakční úvod, někde třeba o informace k soutěžím a hlasování… Nejvíce aktivními redaktorkami byly Lucy Koralka se 17 články a Christina von Luna s 12 články za školní rok, vynikajícím způsobem se do redakce zařadila Vicky Charmant, která začala do Žlutého Trimela přispívat již o letních prázdninách jako ještě nezařazený nováček – ve školním roce publikovala úctyhodných 9 článků. Ze zbývajících redaktorek Alanise Olien Harlin přispěla 6 články a Felicitas Frobisherová se spokojila s jedním, o to však zajímavějším článkem – přece jen, taková primuska má spoustu jiné práce, než psát do novin.

Lucy Koralka a Christina von Luna získávají za své zásluhy o rozvoj Žlutého Trimela čestný titul Zasloužilá redaktorka.
Za pěkné články ale ze srdce děkujeme všem, kdo do našeho kolejního časopisu přispěli!

Sophia Glis Glisová, šéfredaktorka Žlutého Trimela

Celkový přehled za školní rok Zima 2010

Adriana Bella Lee 1 článek (listopad 1)
Alanise Olien Harlin 6 článků (září 4, říjen 1, prosinec 1)
Christina von Luna 12 článků (říjen 3, listopad 7, prosinec 1, leden 1)
Eillen McFir Elat 1 článek (leden 1)
Elyssea Elesméry 1 článek (leden 1)
Felicitas Frobisherová 1 článek (září 1)
Letitia te Tiba 4 články (září 2, listopad 1, leden 1)
Linn Rose Lairová 1 článek (leden 1)
Lucy Koralka 17 článků (září 5, listopad 3, leden 9)
Palačinka Med Džemová 1 článek (leden 1)
Paul Brewer 1 článek (leden 1)
Sirael de Gevaudan 1 článek (leden 1)
Sophia Glis Glisová 38 článků (září 9, říjen 8, listopad 8, prosinec 6, leden 7)
Susy Wernerová 3 články (září 2, říjen 1)
Teodorik Valdorius 1 článek (říjen 1)
Vendesousa Asio Otusová 2 články (listopad 1, leden 1)
Vicky Charmant 9 článků (září 4, říjen 1, prosinec 2, leden 2)

2 komentáře:

Letitia řekl(a)...

Teším sa, že náš Žltý Trimeles takto žije. Všetkým autorom článkov patrí vďaka a obdiv. :)
Len tak ďalej, nech život neutícha!

A tí, čo radšej len čítajú - hor sa do komentovania, nech aj takto autori článkov vidia, že má zmysel písať a snažiť sa.

Vicky řekl(a)...

Velká gratulace oběma zasloužilým redaktrokám, jen tak dál! ;)