neděle 14. února 2010

Večerní slavnost

(pozn.Lucy - dna 13.2 -sobota sa vo VS uskutočnila oslava na počesť nového školského roku)

Ve velké síni se sešlo plno studentů i profesorů.Tuhle slavnost odstartoval Půlnočníček na tahu a Percival se svojí první písní Mantichora.Po krásné písni, kde si všichni zatancovali a zařvali, byla tombola o krabičky fazolek.Po rozdání fazolek následoval první kvíz, ve kterém se hrálo o kebuláčky. Byla to soutěž pouze pro nováčky, hádali jsme profesory, kde jich nejvíce uhádla Salesia Barbara Fialková. Následovala další píseň Půlnočníčka na tahu a Percivala s názvem Kluběnka.Po téhle písni následovala další tombola, tentokrát o čokoládové žabky.Vyhrálo spousta lidí, někteří i 2x za sebou. Poté nás čekal další kvíz, tentokrát pro úplně všechny na hradě.V tomto kvízu jsme hádali osobnosti hradu v Bradavicích, jako obvykle jsme je uhádli - tentokrát nikdo nezískal víc ani míň, bylo to jako někteří dva a někteří jednoho. Následovala zase krásná píseň, u které jsme se všichni vydováděli a zařvali, tato píseň se jmenovala Sova na skřipci, tahle byla super. A chvilka napětí, a je tu hlavní cena - losování o zbrusu nového kebuláčka, kterého nikdo nemá, tohoto kebuláčka vyhrál los číslo 3, tedy Lucy Koralka, gratuluji!
A tohle byl konec, a pak jsme si udělali brnkačku sami, byli jsme ve skupince a zahráli jsme si krásné písničky, které byly okouzlující. Po našem hraní se pár lidí odtrhlo a šlo spát.

Derryka Fashionová

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

A ti, co vytrvali mohli slyšet mé sólo na kytarou a začátek písničky Rum, než jsem šel pryč kvůli málu lidem, které to zajímalo :)

Henrik Leens

Letitia řekl(a)...

Vydarená reportáž. :)

Ďakujem za priblíženie slávnostného večera. Aj keď som sa naň z rodinných dôvodov nedostala, som rada, že aspoň zčasti som sa mohla potešiť tým, čo sa dialo.
A slečne Lucy gratulujem k výhre Gebuláčika :)