sobota 6. února 2010

Medzikolejná súťaž – výsledky!

Milí súťažiaci, milí obyvatelia hradu,

konečne nastala tá správna chvíľa vyhlásiť víťazov našej farebnej súťaže. Hlasovanie zo začiatku sprevádzali menšie problémy. Ako iste viete, nejakým zázračným, zákerným spôsobom sa niekto snažil sfalšovať našu anketu a tým aj uvrhol na súťaž zlý pohľad, čo ma veľmi mrzí :( , ale nakoniec sme túto prekážku prekonali a anketa sa objavila na našom hrade. Musím poďakovať p.p. riaditeľovi, že nám umožnil usporiadať anketu vo vnútorných priestoroch školy. Táto anketa bola očarovaná čiarou identity , čiže až po vstupe do hradu a kontrole totožnosti bolo možné hlasovať a ja verím, že obyvatelia hlasovali férovo a vyhrala ta najkrajšia básnička.

Teraz si povieme menšie údaje z hlasovania. Hlasovalo celkom 110 obyvateľov nášho hradu, čo je uctyhodné číslo!! Z havraspárskej koleje hlasovalo 23 študentov, z mrzimorskej 20 študentov, z nebelvírskej 17 študentov a nakoniec zo zmijozelskej 13 študentov. Hlasovalo aj 13 zamestnancov školy. Všetkým, ktorí sa zúčastnili hlasovania, ďakujem :)

A teraz pristúpme k samotným výsledkom. Ako iste viete, alebo nie, podľa výsledkov vyhral 5. tým!! Získali spolu 40 hlasov! Prosím všetci zatlieskajme Cerridwen, Janel, Sirael, Mintaka!!


+zavolá na pódium všetky štyri súťažiace a odovzdá im veľký zabalený darček každej zvlášť+ Dúfam, že sa vám darček bude páčiť :)


Výsledky hlasovania si môžete pozrieť v tejto tabuľke:

Sledujte nás naďalej, už onedlho bude zverejnené druhé kolo medzikolejnej súťaže!!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Blahopřeju :) Doufám že nevadí, když podotknu, že se mi tento tým líbil asi nejméně ;)