pátek 17. února 2012

Zimní soutěž 4.kolo

Tak lidičkové! Po kratší odmlce vám přináším závěrečné kolo Zimní soutěže. Nezúčastnili jste se prvního, ani druhého, ani třetího kola? Nevadí! Zúčastněte se čtvrtého, máte šanci ukázat svůj talent, nehledě na barevnost, národnost, věk atd.
Dlouho jsem přemýšlela, jaké kategorie vám tentokrát předložit, aby to bylo zimní a zároveň originální. Naštěstí mi mdm Leti a naše žlutá zasedačka náramně pomohli, tak teď už bude jen na vás, co vymyslíte. Opět máme dvě kategorie, kterých se můžete zúčastnit.

a) nejoriginálnější krmítko pro ptáčky
Máte doma vlastnoručně vyrobené krmítko, či koupené? Nebo máte za oknem jen PET-flašku, čí mističku? Nebo jste vymysleli něco naprosto odlišného? Pochlubte se a my vám řekneme, jak se nám to líbí!
b) ,,zima čaruje"
Zima se nám konečně projevila, tak popadněte své kouzloskříňky a vyfoťte tu krásu kolem! Objevili jste zajímavé rampouchy, zmrzlou pavučinu, zasněženou krajinu nebo namrzlé okno? Nebo něco mnohem originálnějšího?

Do každé kategorie mi můžete poslat max.2 příspěvky. Posílejte je do čtvrtka 23.2.2012 do mého externího sovince: ciline.flameova@gmail.com. V případě kategorie a) taky připište, zda souhlasíte s uveřejněním na stránkách mdm Leti http://letitia-tiba.blogspot.com/, pokud nebudete souhlasit, mdm Leti dá pouze odkaz na tuto stránku a ti, co budou souhlasit, budou na její stránce uveřejněni.

Ciline Flameová

Žádné komentáře: