pondělí 13. února 2012

Chabrakanes Čertovem chameleonem!

Byl krásný večer, den před Valentýnem a já ho jako vždy trávila ve Velké síni, tentokrát i ve společnosti mé zelené kamarádky Ashley Bau Blackwater. O chvíli později přišel i náš žlutý prvák Chabrakanes Čertovem. Protože jsem věděla, že se tito dva malí roztomilí prváčci k sobě trochu mají, nebyla bych správný blázen, kdyby je trochu k sobě nepopostrčila technikou: Nech ho žárlit.

Což se mi sice podařilo, ale hned v počátcích jejich rozhovoru Chab zmizel! Sice jsme ho slyšeli, ale neviděli. Dokonce ani po proměně ve skřítka se nezviditelnil. Hledali jsme ho všichni, ale marně. Nakonec po několika dlouhých minutách, kdy Ashley začala propadat hysterii kvůli tomu, že jí zmizel první kluk, kterého milovala, se Chab nakonec objevil. Ale špatně! Chab totiž zezelenal!
Nikdo nevěděl, proč tomu tak je, a tak všichni rychle začali prosit Našeho nejvyššího divotvorce, slunce naše jasné, aby to dal do pořádku (i když se vlastně ve Velké síni nenacházel). Ten dokonale prokázal svoji schopnost všechno vyřešit a přitom nepromluvit ani jedno slovo. Takže s úlevou musím konstatovat, že Chab je zpátky mezi žlutými.

Elizabeth Gibsonová

Žádné komentáře: