neděle 12. února 2012

Vivian Adamsová, nadějné Mrzimorče

Na Hog jsem šla s tím, že chci jít do Mrzimoru. Přiznávám, že to nebylo bezdůvodně. Chodila sem totiž moje kamarádka, asi si ji pamatujete.  
Jedná se o Karine de Iku. Je teď sice v mrazáku, ale prozradím vám tajemství, ona z toho mrazáku někdy určitě vyleze. Docela bych byla ráda, kdyby to bylo brzy... ale což, je to její rozhodnutí a až na to bude připravená, tak se určitě ukáže. Chtěla bych tu poděkovat mé patronce a zároveň prefektce Ciline Flameové. Je to úžasný člověk a jen těmi pár zprávami přes sovičku jsem si ji zamilovala. Je tak laskavá a milá! Nevím, jestli bych zvládla odpovídat někomu pořád na blbé otázky.

Jsem čím dál tím víc radši, že jsem opravdu v Mrzimoru. Jsou tu fajn lidi a všichni mají společný cíl. A to „honbu za pohárem“! Bylo by opravdu milé letos ten pohár vyhrát. Musíme do toho dát všichni všechno a to by v tom byl čert, abychom to nezvládli.

Zajímalo by vás, jak jsem vůbec vymyslela své jméno? Můj oblíbený film je Blood and Chocolate. Česky se to tuším jmenuje Krev jako čokoláda. Hlavní postava, vlčice, se jmenuje Vivian. Teď mě docela mrzí, že je tu již v Havraspáru Viviana a že jí „kradu“ jméno. Nevěděla jsem, že tu někdo takový je. Příjmení jsem si zase vypůjčila od rodiny Adamsových. Když jsem byla malá, byla to moje nejoblíbenější pohádka. Všechny děti chtěly pejska a já chtěla dostat ruku. Bylo by fajn, kdybych měla takovýho kámoše, který by nemohl mluvit a mohl mě třeba masírovat.

Začínám se tu s tím docela sžívat. Ráno se probudím a jdu hned pozdravit do VS a večer rozhodně nezapomenu všem popřát dobrou noc. Nevíte, jestli náhodou neexistuje nějaká hogmánie? Jestli totiž ano, tak já jsem ji dostala rovnou ve velkém. Ale jak tak to tu pozoruji, rozhodně nejsem sama.

Výuka mě tu velmi těší. Je tu na výběr tolik profesorů a různé předměty. Mám čtyři a doufám, že je budu zvládat, jak nejlíp budu umět. S jednou paní profesorkou jsme si možná i hezky porozuměly, takže na její hodiny se těším obzvláště. Ale všechny hodiny se tu zdají být zatím super. Doufám, že vás tu moc nenudím a radši půjdu napsat nějaký ten úkolek zase =).

Vivian Adamsová

1 komentář:

Ciline řekl(a)...

+žlutí se+ Díky =o)
A víš ty co? Moje patronka byla taky Viviana =o) Kruh se uzavírá... ;oD