čtvrtek 9. února 2012

Šavlozubý tygr s květinou za uchem

Možná jste mě už někde zahlédli, možná jsem vám psal sovu nebo vůbec netušíte, kdo jsem (těch bude asi nejvíc:)) A tak i proto jsem se rozhodl, že napíšu tehle článek a trochu se v něm představím.


Proč se článek jmenuje Šavlozubý tygr? Hned se k tomu dostanu, mohlo by se zdá, že se rodiče inspirovali mudlovským filmem "Doba Ledová", když se rozhodovali pro mé jméno. Upřímně řečeno nevím, kde se to jméno vzalo, ale rozhodně se mi líbí. Mé příjimení je tak trochu květnaté, nicméně cokoliv s květinovým vzorem mi přijde jako naprostý vrchol nevkusu!! Jsem tak trochu do té módy.

Mé dětství mezi mudly není nějak extra zajímavé a tak rovnou přejdu k mým dojmům z Hradu! Jak to vlastně bylo? Po dlouhém čekání za branou a v návštěvní místnosti jsem se konečně dostal dovnitř a tím tady byl naprosto fascinován! Překonalo to opravdu spoustu mých představ, nicméně z nepříjemného čekání na vpuštění do hradu se brzy stalo nepříjemné čekání na klobouk! A poté čekání na rozřazování. Takže se pořád jen čekalo! (A čekání se asi jen tak nezbavím, teď čekám na opravení úkolů a soutěží.)

K mé smůle jsem samotný rozřazovací večer tak trochu zaspal! A když jsem se pak probudil, byl jsem v té nejžlutější koleji.

Jak jsem záhy zjistil, je tato kolej bezesporu nejlepší, plná skvělých a kreativních lidí. A hlavně lidí, kteří vám dokážou kdykoliv a s čímkoliv poradit. Stačilo pár minut a do Mrzimoru jsem se až po uši zamiloval.


Neumím si představit, že bych byl jiné barvy, protože ta žlutá mi prostě sluší :) teď zas nechci, aby to vyznělo nějak rasisticky! Věřím, že i ostatní koleje jsou určitě moc fajn!

Tak tolik asi k mému představení, snad to nebyla taková hrůza na můj první článek do Trimela :)
Diego Flores

Žádné komentáře: