úterý 13. prosince 2011

Zimní soutěž 1.kolo - HLASOVÁNÍ

Den se se dnem sešel a mně dorazilo do sovince pár krásných kalendářů a tašek. Tak bude načase rozhodnout, které z nich jsou nejkrásnější.
Na začátek bych vám chtěla představit porotu - skládá se netradičně z šesti členů, neboť jsou zde také zastoupeni tmavěfialoví obyvatelé hradu. Kolej Mrzimor zastupuje Cherrolein Karamelka Scharly, za kolej Havraspár je to Isabella Anne Swan, za Zmijozel si zaporotcuje Darkness deStination, za Nebelvír to je Angelica Arless, za profesory mdm Selena Enail Smithová a nakonec za ostatní obyvatele hradu mdm Monny von Schatz!
Hlasování bude dvojí - porota a anketa. Každý z porotců může ohodnotit dílo 0-5 body, které se potom sečtou. Vítěz ankety získá 30 bodů, kouzelník na druhém místě 25, na třetím 20, na čtvrtém 15, pátém 10, šestém 9, sedmém 8, osmém 7, ...

Nyní už k samotným soutěžním úlovkům:
a) o nejlepší mikulášskou tašku
č.1

č.2

č.3

č.4 -  Náročné dobrodružstvo Mikuláša až ku mne

č.5 - Docela klasika

 č.6 - Mikulášovy saky-paky




b) o nejlepší adventní kalendář
č.1

č.2 - Adventní vláček

č.3 - Kalendář s vláčkem

č.4

 č.5

Hlasovat můžete pro každou kategorii zvlášť v anketě zde v ŽT - vlevo nahoře. Čas na hlasování máte do příštího úterý (20.12.)
Ciline Flameová

2 komentáře:

Letitia řekl(a)...

Jej, škoda, že som nezachytila zadanie (môj výzvedný škriatok sa asi v ten deň ulieval), to by som sa určite zapojila! ;-)

Ciline řekl(a)...

Můžete se zúčastnit dalšího kola ;o)