středa 7. prosince 2011

2. on-line seminář

A je to tu znovu.

Ano, hádáte správně, už tuto neděli proběhne další on-line seminář. Doufám, že se tentokrát sejdeme ve větším počtu, i když musím ocenit, že seminář v komorním duchu na téma meditace byl vynikající.

I když jsem nebyla na semináři hned od začátku, což mě velmi mrzelo (ale mudlpovinnosti jsou mudlpovinnosti), musím říct, že seminář jsem si velice užila. Jak jste všichni pochopili již z komentářů k předchozímu článku, seminář proběhl ve velmi komorní atmosféře, což, dovolím si tvrdit, nám všem jen prospělo. Pan Matt se ukázal jako vynikající učitel, to ale samozřejmě všichni víme. Jeho seminář byl perfektně strukturovaný, nebála bych se podotknout, že přesně podle zásad toho mudlučitele Komenského. V KNP na nás čekalo velmi příjemné a pohodlné prostředí s velkým množstvím občerstvení a také perfektní atmosférou. Po celou dobu semináře jsme panu Mattovi zasílali dotazy sovou. On přednášel, chytal sovy a choval se velmi mile. Dokonce jsme měli i "čůrací" pauzu. Po této pauze nás čekala společná vedená meditace a hned potom zodpovídání otázek. Konečný čas semináře sice původní avizované 2 hodiny přesáhl, ale nikomu ze zúčastněných to nevadilo.
Chtěla bych tímto ještě jednou p. Mattovi poděkovat za krásně strávený večer. Díky a budu se velmi těšit na studentský seminář, který proběhne pod Vaší patronací!
A těm, co se nezúčastnili, mohu jen vzkázat, že o moc přišli a doporučit, aby si další semináře již ujít nenechali. Jistě to stojí za to.

Tak a teď už k v pořadí druhému on-line semináři, který bude následovat. Jak jsem nastínila již v úvodu, tento druhý seminář proběhne v neděli 11.12.2011, a to v 15:22 hodin. Povede ho p.p. Midar Kilahim a myslím, že se můžeme vsadit, že to bude úplně jiný šálek čaje než seminář první. Ovšem další podrobnosti vám již nesdělím. Pan profesor totiž chce, aby celý seminář byl jedno velké překvapení.

Zde najdete pozvánku: http://atolka.galerie.cz/#81849319

A pozor!!! Na tento seminář musíte přijít ve školní uniformě nebo alespoň pracovním hábitu, na obličeji budete mít roušku a na rukou kvalitní pracovní rukavice!!!

Způsob přihlašování i placení bude stejný jako u 1. on-line semináře. Tedy sovy s přihláškami posílejte mě do sovince, já vám potvrdím účast a vy pak obratem zašlete na konto Mrzimoru 5 srpců jako zápisné a zároveň také vstupné na velké seminářové překvapení. Já vám v den konání semináře pošlu heslo, pomocí kterého se dostanete do KNP, kde se bude seminář konat. Bez zaplacení heslo nedostanete.

Doufám, že v mém sovinci přistane 15 sov s přihláškami co nejdříve a my se v tomto počtu také sejdeme v neděli v KNP v 15:22.
Safira Jane Bardotová

Žádné komentáře: