středa 7. prosince 2011

Nová zimní soutěž! - Prodloužena do 12.12.!

Tak a je to tu! Dvě adventní neděle za námi, Isuláš už taky prošel, a tak co se zbytečným časem? Mám pro vás krásnou zimní soutěž. Zatím to vidím na tři kola, ale jeden nikdy neví, takže když budou nápady, bude kol víc.
Podotýkám, že soutěž je pro všechny obyvatele hradu od skřítků po duchy. Každé kolo bude mít pár kategorií na různá témata, ať si může každý vybrat. Můžete se zúčastnit jen jedné kategorie nebo klidně všech v každém kole. V průběhu soutěže si vyzkoušíme jak fotografickou nebo manuální zručnost, tak náhodu. Právě první kolo je zrovna o náhodě, kdo ulovil lepší kousek. Takže abych nezdržovala:


První kolo má dvě kategorie:
a) soutěž o nejlepší mikulášskou tašku
Jistě jste od Mikuláše (nebo Isuláše) vyfasovali, nebo možná jste sami vyrobili nějakou hezkou mikulášskou tašku. Tak se s ní pochlubte! Vyfoťte (nebo naskenujte) mi maximálně dvě tašky.
b) soutěž o nejlepší adventní kalendář
V kolejce se pořád navzájem trumfujem, kdo má hezčí adventní kalendář, a proto mě napadla tato kategorie. Instrukce jsou stejné jako u mikulášské tašky (nepředpokládám ale, že adventní kalendář budete cpát do skeneru ;oD) Opět můžete posílat maximálně dva exempláře.

Pro vítěze každého kola máme přichystanou menší odměnu, pro celkového vítěze odměnu větší a !pozor! taky máme odměnu pro toho, kdo se zúčastní všech kol alespoň v jedné kategorii.
Své ,,úlovky" posílejte svojí externí sovou na adresu ciline.flameova@gmail.com  do této neděle 11.12.2011. prodloužena do pondělní půlnoci - 12.12.2011! Nezapomeňte připsat kategorii, které se chcete zúčastnit, vaše jméno a nebylo by na škodu nějak pojmenovat jednotlivé úlovky. Chápu, že u mikulášské tašky to asi bude těžké, takže tu budeme mít ,,mikulášská taška 1", ,,mikulášská taška 2", atd., ale u adventního kalendáře by to nemusel být takový problém ;o)

Ciline Flameová

Žádné komentáře: