pondělí 4. ledna 2010

Medzikolejná súťaž s Trimelom

Milí čitatelia Trimela,

práve sme v období, keď všetci myslia na ukončenie esejí a koleje navzájom bojujú o to, ktorá získa pohár. Dalo by sa povedať, že v celom hrade je cítiť napätie . A práve preto som sa rozhodla práve teraz začať s medzikolejnou súťažou. Nebolo to dávno, čo mdm. Petula medzikolejnou súťažou už raz koleje spojila a všetci si túto spoluprácu pochvaľovali. Preto som si povedala, že by bolo pekné, keby sme my študenti si spravili takú študentskú akciu a pokúsila sa o spoluprácu medzi nami. Odmenou nám nebude len hrejivý pocit, že sme si navzájom pomáhali a dúfam, že pri tej spolupráci aj lepšie spoznali, ale aj odmena, ktorú víťazný tým získa.

Pravidlá medzikolejnej súťaži:

1. súťažiť sa bude v zmiešaných družstvách – z každej koleje jeden zástupca , čiže (Mrzimor+Nebelvír+Havraspár+Zmijozel) – je už na vás, aby ste sa popárovali, ale keď nebude vedieť sa dať do družstiev, stačí poslať potom individuálne mená a ja vás už rozriedim do týmov :), ale lepšie bude, keď si sami partnerov so družstva nájdete, aby táto spolupráca mala zmysel :)

Pozor! Menšie úpravy! : Ak máte problém si do týmu nájsť posledného(štvrtého zástupcu za istú kolej) jeho miesto môže doplniť profesor, ktorý môže pisať básničku o tej koleji, v ktorej študoval alebo napíše básničku o tej koleji, ktorá v týme chýba :)

2.Úlohou bude, aby každý člen družstva napísal báseň o svojej koleji – niečo také, ako hovorí múdry klobúk na začiatku zaraďovania nováčikov – opíšte svoju kolej tak, aká je v skutočnosti, tu na hogu :) nie tak, ako ju popisuje J.K knihách :) Celé družstvo potom pošle všetky básne dokopy. Báseň by mala mať 2 slohy po 4 verše, ale môže mať aj viac :)

3. Registráciu týmu bude do 11.1.2010 – uvidím, možno dátum predlžím ... do sovinca Lucy Koralky. Registrácia bude vyzerať asi takto – názov týmu, kto v ňom je ( a za akú kolej) :)

Rozmýšľala som nad tým, ako sa to bude hodnotiť. Najprv som chcela, aby to hodnotila porota zložená z profesorov, ale potom ma napadlo, že by bolo krajšie, keby to ostalo len medzi nami študentmi – čisto študentská akcia... cez hlasovanie v anketách Trimela (vyjadrite svoj názor v komentároch , ktorý typ hlasovania sa vám viac páči).

Som zvedavá, ako táto súťaž dopadne. Ubezpečujem vás, že na to bude dosť času a nebude sa to križovať s dátumom odovzdania esejí :)

Vo VS môžete natrafiť na propagačné letáky tejto súťaže : http://img.enter4u.eu/sutazII5nwi.PNG

Na spoluprácu sa teší Lucy Koralka

Žádné komentáře: