sobota 7. února 2009

Krysa!

Kromě našich milých nováčků si v Mrzimoru hýčkáme ještě jednoho mazlíčka, a sice krysu jménem Fousek alias Fúzik.
Byla chycena 29.1. ve Velké síni a má posloužit velké věci!

V kolejní místnosti krysičku vykrmujeme zrním, cereálními tyčinkami, jablíčky a jinými pamlsky, děvčata Fouskovi dokonce nosí na hraní plyšáky a čtou mu speciální pohádky pro hlodavce. Jedině psychicky labilní a zirpoidní student Abrielan Zirp kryse vyhrožoval zabitím, ale později se ukázalo, že patrně takto poctivě plní svoji úlohu zlobivého žlutého studenta. Na doporučení kolejní ředitelky madam Leti přislíbil zaměřit své zlobení na jiné cíle.

A cože to tedy máme v plánu? 28. ledna se na nástěnce soutěží objevila zoufalá prosba o pomoc od paní profesorky(nebo pana profesora?) Consuely Zirkon, která vinou nehody při svém nebezpečném experimentování zůstala strašlivým kouzlem přeměněna na muže.
Pomoci jí může pouze speciální lektvar, no a se sháněním potřebných ingrediencí mají p.p. Zirkon pomoci jednotlivé koleje.
Mrzimor má za úkol opatřit: Peří z polštáře zlobivého žlutého studenta, kůru z největšího stromu v lese, no a také drápek krysy, nacpané obilím. Takže proto máme našeho Fouska! A také nás čeká dobrodružná výprava do lesa.
A kdo chce vědět ještě více, viz nástěnka soutěží, heslo Pomoc!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

hm.. hm.. :D :D