středa 21. října 2009

Tajemství dvojčat: čtvrtá kapitola a ilustrace

Milí čtenáři, na tomto místě jste měli dnes najít soutěžní čtvrté kapitoly, ovšem jedna autorka, která kapitolu přislíbila, sice poslala sovu, zapomněla jí však asi přivázat k nožičce pergamen… pokud to tedy neměl být nějaký žert. Počkáme tedy do 16 hodin, a protože jinak jsme tentokrát dostali do redakce pouze jedinou kapitolu, stala by se tato automaticky vítězem. Soutěž by však byla pro román určitě lepší, tak do 16 h budeme ještě doufat.

Zatím si můžete prohlédnout několik ilustrací, které nakreslili čtenáři příběhu o Ondině a Warickovi. A na obvyklém místě dejte prosím svůj hlas obrázku, který se vám nejvíce líbí. (Hlasujeme jako obyčejně bez jmen autorů, jen podle názvů).

Jinak jsem pro vás sestavila přehled dosavadních spoluautorů románu a jejich bodování – za účast dostává každý 1 bod, za vítěznou kapitolu kola body tři. Alanise a Teodorik mají navíc body za návrh názvu románu.
Autorka úvodní kapitoly Vicky Charmant, která napsala také vítěznou třetí kapitolu, přerušila (doufám, že jen dočasně) studium a odcestovala do Mrazákolandu, zatím ji v žebříčku ponecháme, pokud by se nevrátila do konce románu (má mít celkem 13 kapitol, jak jsme si řekli minule), tak by se všichni za ní umístění posunuli o místo dopředu (v tuto chvíli by tak vedla Alanise).

Vaše Sophia Glis Glisová, šéfredaktorka

Mercedes


Dvojčata


Warick

Ondina




Tajemství dvojčat – žebříček autorů
1. Vicky Charmant
– 1. kapitola (2 b), účast 2.kapitola (1 b), vítězství 3. kapitola (3 b) – celkem 6 b
2. Alanise Olien Harlin – účast 2. a 3. kapitola (1+1 b), vítězný návrh názvu románu (2 b) – celkem 4 b
3. Sophia Glis Glisová – vítězství 2. kapitola (3 b) – celkem 3 b
4. Teodorik Valdorius – účast 2. kapitola (1 b), účast – návrh názvu románu (1 b) – celkem 2 b
5.-6. Jaromira Drakenová – účast 2. kapitola (1 b) – celkem 1 b
5.-6. Adriana Bella Lee – účast 3. kapitola (1 b) – celkem 1 b

Příště vytvoříme také žebříček ilustrátorů, zatím jejich jména ponecháme v tajnosti:)

Žádné komentáře: