sobota 10. října 2009

Rozhovor s Felixem: děsivá pravda?

Christina von Luna: Ahoj Felixi, chtěla bych se tě zeptat na to, co si myslíš o tom, že si o tobě celý hrad šušká, že jsi prý Abrielan Zirp. Co si o tom myslíš?*

Felix Ruhgok: Ano, tyto zprávy se ke mě dostaly asi před třemi dny. Na krbu, sovou, ba i ve Velké síni. A vždy jsem na to odpovídal, že nevím, co si o tom mám myslet. Jsou to drby a drby mají zůstat drbama a nechat lidi v nejistotě. Když to řeknu jasně a stručně, co si myslíte vy?

Christina von Luna > Myslím, že bych pár odpovědí znala. Proč se vyhýbáš odpovědi, bojíš se snad něčeho?

Felix Ruhgok > Abych řekl ano, bojím. Nebudu odpovídat na otázky, kterým nerozumím a nemohu tušit, jaké budou mít následky.

Christina von Luna > Takže se bojíš následků. Ale přestalo by bombardování tvého sovince.

Felix Ruhgok > Ono se nedá říct bombardování, přišlo s tím za mnou jen pár lidí.

Christina von Luna > Aha. A jim jsi zřejmě odpověděl to stejné, že? Jak si myslíš, že ty, jak říkáš, pomluvy vznikly? Proč si to lidé myslí?

Felix Ruhgok > Někteří mi říkali, že je to na mě znát, třeba podle chování, podle stylu psaní, podle toho, že umím obcházet pár sekcí zde na hradě. Nemohu za to, že stejný styl psaní tu má 60% lidí stejný, 40% lidí se chovají stejně jako já a 80% lidí umí obcházet sekce na hradě, akorát se tím nechlubí. Lidé jsou někdy moc domýšliví.

Christina von Luna > Obcházet? Jak to myslíš?

Felix Ruhgok > Viděl jsem kabinety dávno zavřené, zaprášené, soubojový klub i web šk. rady atd. Hanala mi s tím trochu pomohla :)

Christina von Luna > Takže jsi také programátor jako bývala Hanala? A co ty řeči, že se chceš pomstít žlutým? A ještě k té Hanale, mohl bys mi říct, proč to udělala?

Felix Ruhgok > Za prvé, nejsem programator, jediné co umím, je blog.cz
Za druhé, nic takového jsem nikdy neřekl, nikoho od žlutých neznám.
Za třetí, ne nemohl. Eh, jo a umím printy, pro sebeobranu :D

Christina von Luna > Nějak to zkracuješ, ale dobrá. Dál tě trápit nehodlám, asi se mi v přívalu slz nepřiznáš, jak jsem čekala :D.

(Pozn. redaktorky Lucy: No na niekoho, kto nič neskrýva sa Felix správa dosť podozrivo a tie nejasné odpoveďe. Postava Felixa je viac, než záhadná :○])
(Pozn. šéfredaktorky Sophie: Nechte Felixe žít, prosím vás. Felix je prostě Felix a nevím o tom, že by nám něco špatného prováděl. Jinak z různých indicií může dedukovat kdo chce co chce. Ale každý je tím, kým se rozhodne být a měli bychom to respektovat.)

Žádné komentáře: