čtvrtek 29. října 2009

Divocí jezevci


Na začátek bych vám něco o nich řekla. Jak už vás jistě napadlo, všichni jsou z naší koleje. Z Mrzimoru a jsou na to hrdí! Skupinu tvoří tři holky a jeden kluk. Teď něco o každém z nich:


Rebeca (21) je nejstarší ze skupiny. Většinou zpívá metalové (nebo hardrockové) písničky. Přednedávnem se rozešla s Patrikem (28) a dosud ji to ještě bolí. Patrik o ni často říká: „Rebeca? Je pěkná, ale ještě nedospěla...taková holka není pro mě.“

Nick (16) je jediným chlapcem ve skupině. Často na obálkách časopisů a v rubrice „Skandály“. Ministerstvo proti němu vedlo vyšetřování, protože opilý kouzlil před mudly. Nakonec ho ministryně na ochranu mládeže Alexis Mládkosková (45) prohlásila za nevinného. Taky je idolem mnoha dívek a nejen Mrzimorských.

Lisa (17) je asi nejlepší zpěvačka z celé čtveřice. Aspoň to o ni píší. Má krásný rockový hlas, ale umí i zazpívat kdejakou písničku z opery. Šušká se, že je zamilovaná do Nicka, který ji ale ignoruje (má radši fanynky a „známosti na jednu noc“.

Amanda (15) je nejmladší a (podle Denního věštce) nejsladší z celé kapely. Nejraději má růžovou a nakupování a to ostatní z kapely štve. Chtěla by být modelkou, k čemuž má dobré předpoklady, ale stále se rozmýšlí. Pár měsíců byla přítelkyní Nicka, ale potom ho hnusně odkopla. Od té doby se dost často hádají. Stejně jako Nick je miláčkem holek, tak Amanda je idolem mnoha kluků.


A pro ty, co je ještě neslyšeli: nevěste hlavu. Budou zpívat na Vánočním plese! :)

PŘÍŠTĚ: Rozhovor! Co před náma zatajuje Nick? Vydá se Amanda na dráhu modelingu?
Christina von Luna

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Na jednu noc :D:D

Alanise

Anonymní řekl(a)...

Já chci autogram od Nicka na tajné místo :D :D Vendy

Christina řekl(a)...

Alanise, jasně :D
Vendy, se ho musíš zeptat na Vánočním plese, ale myslím že ti ho dá milerád :D

Anonymní řekl(a)...

Prostě divoký jezevec :)
Alanise