pátek 18. prosince 2009

Rebeca není člověk!

Šokující informace o populární zpěvačce přináší Christina von Luna!

Snad každý žlutý zná nejstarší zpěvačku Divokých jezevců, Rebecu. Na jejích fotkách si můžete všimnout krvavě červených očí. Už několik dní z Ministerstva prosakují informace o ní a celé její rodině. A protože jsem nechtěla napsat pouhé drby, zastihla jsem Ministra ochrany kouzelníků, pana Jelenku Adalase.

Dobrý den, mohl byste nám říct, co přesně je Rebeca zač?No, Rebeca je z čistě kouzelnické rodiny, ve které každá třetí generace dědí prazvláštní gen. Ten obsahuje, kromě červených očí, havraních vlasů a andělské krásy, zvláštní schopnost. Jedinci s tímto genem si mohou doslova číst v lidské (a jakékoliv jiné) mysli jako v otevřené knize. Všechny vzpomínky a dokonce i pocity vycítí na míle daleko. A nejen to, někteří umí myšlenky předávat, ovládat kouzelníka bez pomocí kletby Imperio.
Jsou nebezpeční?
Asi jako každý kouzelník podle toho, na jakou cestu se vydají. Ale jak jsem řekl, není mnoho kouzelníků, co tento gen mají, takže moc velké nebezpečí neznamenají. Samozřejmě je pravidelně kontrolujeme.
Liší se ještě něčím jiným?
Ano, málem bych zapomněl, mají jinou anatomii těla. Třeba takové srdce mají mnohem větší než my. Asi kvůli výdrži. Některé orgány jim chybí, ale přesto tito jedinci žijí. Zajímavé, že?

To ano. Děkuji za objasnění.


A příště se těšte na rozhovor se samotnou Rebecou!

4 komentáře:

Christina řekl(a)...

To je starý? Pche!

Anonymní řekl(a)...

To dal já! Dvakrát!

Paul (určitě jsi to nečekala)

Anonymní řekl(a)...

Už čtyřikrát :D +ďábelsky se směje+

Christina řekl(a)...

Paule, nemám tě ráda a ještě jedno "To je starý" a zkopu tě do kuličky O:)