pondělí 4. února 2013

Nováčkovská soutěž - 2. kolo


Milí nováčci
První kolo máme úspěšně za sebou, výsledky už také byly vyhlášeny. Druhé kolo jsem si pro vás připravila já a Amy Lizardova. Čeká na vás křížovka a opět osmiměrka.
1. část
Začneme křížovkou od Amy. Zadání je jasné, za vyluštění křížovky můžete získat 6 bodů. Jako řešení ale nestačí jen tajenka, je potřeba vyplnit všechny řádky.


2. část
K osmiměrce tentokrát nebude žádná legenda. Prozradím vám jen, že vyhledáme různé předměty, osoby, pojmy, místa... na hradě. Slov k hledání je 12. (Nezapomeňte se podívat také do Godrikova Dolu). Až vyškrtáte všech 12 slov, nebude problém přečíst po řádcích tajenku. Do řešení potom také připište, co/koho tajenka vlastně skrývá. Za to všechno můžete získat až 9 bodů. Úspěšní luštitelé si tedy i z tohoto kola odnesou opět 15 bodů.



Rekapitulace + kam s tím?
Výsledky křížovky (všechny řádky + tajenku) i osmiměrky (vypsat všechny vyhledané pojmy, tajenku a její vysvětlení)  opět směrujte do sovince žluté primusky Samanthy Ulvenové. Vaše odpovědi očekává nejpozději do čtvrtka 7.2. do 20,00.

Závěrem bych chtěla ještě moc poděkovat celému „žlutému luštícímu týmu,“ který obětavě vychytával poslední nedostatky v osmiměrce. :-)

Hodně štěstí!
Amy Lizardova, Vicky Charmant

Žádné komentáře: