čtvrtek 19. ledna 2012

Nováčkovská soutěž – úvod

Předně musím Vás, všechny lososové nováčky, na hradě přivítat. Doufám, že se Vám bude u nás na škole líbit a že si zde najdete mnoho a mnoho kamarádů a zažijete to, co jste ještě nikde nezažili :)
A my, Mrzimor, jsme si pro Vás jako každý rok, tak i letos připravili soutěž na poznávání hradu a všech a všeho okolo něho.
Soutěž bude mít tři kola a za každé kolo budete dostávat daný počet bodů. Všechny body se sčítají a na konci vyhrává ten, kdo posbírá nejvíce bodů. Kol se tedy nejlépe zúčastněte všech. Pokud Vám to však nevyjde, tak nevadí, můžete se zúčastnit tolika kol, kolik Vám čas dovolí.
V soutěži se můžete těšit na hledání po hradě, různorodé přesmyčky a osmisměrku.
A jaké pro Vás máme připravené ceny? Pro vítěze máme v kumbále schovanou zcela novou školní uniformu v hodnotě několika galeonů! Uniforma se Vám po zařazení automaticky přebarví na barvu vaší koleje, takže nemusíte mít strach, že byste dostali uniformu jiné koleje, kterou třeba poté vůbec nepoužijete.
Ti další se mohou těšit na další potřebné věci do školy, které se vám jistě budou hodit. Jako třeba pracovní rukavice, sovy, soví zoby, deníčky, pergameny, brka a podobně. No rozhodně se máte na co těšit!
Sledujte tedy i nadále Žlutého Trimela, protože již brzy se zde objeví zadání prvního úkolu pro Vás, nováčky.
Za celý žlutý spolek Samantha Ulvenová

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Asi se nemůžu účastnit, když moje losoství jsem zaspala kvůli tomu, že byli problémy s dopisem co? :P
In

Anonymní řekl(a)...

Anabella Violetta Este... Jééé už se moc těšíím :D

Mia Lesní řekl(a)...

jupí :D

Samantha řekl(a)...

Inouši, ty už jsi stará páka :D

Anonymní řekl(a)...

Sam, ale v losoství jsem byla jen pět minut - ok asi půl hodiny, než mě klobouk zařadil O:)