středa 20. ledna 2010

Zdravotní stav madam Angely se lepší!


Inspektorka výuky, Osobnost Hogwarts 2009 a profesorka několika oblíbených předmětů Angela Grey-Slytherin, která utrpěla vážná zranění po pádu do Jámy Lvové byla propuštěna z Nemocnice U sv. Munga.

Prohlásila to kolem druhé hodiny odpolední 19. ledna ve Velké síni. Po předcházející týdny se z nemocnice do hradu pouze přemisťovala kvůli pracovním povinnostem. Kvůli těmto cestám a kvůli magické ochraně hradu byl propojen volný tunel, sv. Mung - Ošetřovna.
Teď už se ovšem madam Angela prohání po hradě v kolečkovém křesle. Křeslo by snad mělo být nové, jak inspektorka výuky doufá, ale při výroku, že ho neplatila, se profesorka zatvářila velice záhadně. Poté ovšem madam Ansí podotkla, že křeslo platila škola.
Paní profesorka si také pochvalovala, že už nemusí nosit nemocniční úbor, což je vzhledem k průměrné teplotě místností hradu jistě příjemnější.
Otázkou je, jak funguje na našem hradě nemocenská. Funkci Inspektora výuky totiž nikdo nechtěl ani na tak krátkou dobu převzít. Ovšem sama inspektorka se prořekla, že to práce asi nebude nijak náročná, když ji zvládá se zavázanýma očima.


Musím uznat, že to Osobnosti Hogwarts 2009 velice sluší i na kolečkovém křesle. Ale dovolila bych si malé varování. Paní profesorka ovládání křesla ještě úplně nezvládá a případně zkoumá, jaké má zrychlení z 0 na 100...

Pro Žlutého Trimela napsala Elyssea Elesméry

Žádné komentáře: