pátek 22. května 2009

Nová módna kolekcia je tu!

(Přímo z Příčné Lucy Koralka)
Len krátko po tom čo sme vám priniesli informácie o letnej kolekcií na hrade nastala radosť. Letná kolekcia bola prichystaná a vyvesená v obchodoch. V tej chvíli na PU (Príčna ulica) prúdil dav nadšených študentov. Samozrejme ako správna redaktorka a maniačka na nákupy :] som utekala tam tiež. V obchodoch bolo plno a nikam sa nedalo pohnúť. Pri pokladni stál dlhý rad a pred skúšobnými kabínkami ste sa tiež pekne dlho načakali. Jednotlivé kúsky oblečenia išli doslova na dračku a rýchlosťou svetla mizli z vešiakov. Len čo si študenti vystáli rad a kúpili oblečenie, hneď utekali do svojich izieb, aby sa mohli prezliecť a nové oblečenie tak čím skôr ukázať. Tak sa mi stalo, že som stretla viacero študentov po sebe, ktorí mali oblečené doslova to isté, tá istá kombinácia.

Teraz vám predstavím niektoré kúsky z novej kolekcie, ktoré pobláznili hrad, modelka – Lucy Koralka (zmenila som znova účes) :D

Na prvom obrázku máte možnosť vidieť: Tričko Dračí jezdec, Kolejní koktejlky a sukňu Černá duše.

Na druhom máte možnosť vidieť: Tričko Kolejní vychytralosť a Spoločenskú minisukňu

Na tretom modeli je oblečený Zlatorudý vyšívaný korzet a Puntikatá minisukňa.

Štvrtý model má na sebe Kouzlosveter a už spomínanú sukňu Černá duše

Na piatom modeli máte možnosť vidieť jedny šaty z veľkého množstva šiat letnej kolekcie a to konkrétne Írske šaty sv. Patrika, no nie sú úžasné?

Na poslednom modeli sú oblečené šaty Karkulka a žltý svetrík.

3 komentáře:

Christina von Luna řekl(a)...

Moc ti to tam sluší, ale některé části oblečení bych takhle nespojovala. :)

Lucy řekl(a)...

Cielom tých obrázkov je priblížiť nové kúsky oblečenia :D určite som nepozerala na ladenie :D

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Chris, tvá rubrika Christinina módní poradna by si mohla vzít za úkol inspirovat nás k vhodným kombinacím nových kousků (a také jak je sladit se staršími oděvy, protože ne každý si může dovolit obměnit celý šatník:)