pátek 30. března 2012

Drby z výpravy aneb Vzhůru za kokosem!


Když nás (Andyho, Elvu, Chaba, Luci, Piper, Veu a Vicky – viz foto níže v uvedeném pořadímdm Monny pustila do lesa, posedali jsme ke stromům, chytali poslední teplo zapadajícího slunce a čekali na opozdilce, především Chaba, kterého se uvolila mdm Monny z čisté dobroty srdce vzít navíc.

čtvrtek 29. března 2012

Jarní fotosoutěž - 2. kolo: Úsměv a 3. kolo: Kouzelnické Velikonoce


Milí čtenáři!
Aby všechno šlapalo a vy se nenudili, máme pro vás další část Jarní fotosoutěže.

Mrzimorské slečny po 1.úkolu

Chcete vědět, jak se naše holky cítily po prvním úkolu? A jak se připravují na další, v pořadí druhý úkol?
Čtete dál a vše se dozvíte!

pondělí 26. března 2012

Jarní fotosoutěž – 1. kolo: Neobyčejná zvířátka (hlasování)


Milí čtenáři, jen s menším zpožděním přinášíme slíbené zvířátkovské fotky. 1. kola naší soutěže se účastní 8 autorů. Sešlo se nám od nich krásných patnáct fotografií, z toho 9 v kategorii „mazlíčků“ a 6 v kategorii „divokých“

Neobyčejná zvířátka

Soutěžní fotografie budou zveřejněny a hlasování bude zahájeno v pondělí 26. 3. večer, takže pokud by se ještě některý opozdilec chtěl zapojit, má možnost.
Sophia Glis Glisová

úterý 20. března 2012

NKÚ nám jsou volné!

Není to tak dávno, co jsem se všemožně snažila jistou Ywu od Roztodivných dokopat ke zkouškám OVCE. V rámci Cesty za pokladem, jedné vnitrokolejní soutěže, jí to připomínali dokonce i nováčci. Marně, Ywa OVCE doposud úspěšně odkládá a já svůj boj už vzdala, ba už jí to už ani nezazlívám.

Zimní soutěž 4.kolo - HLASOVÁNÍ

Tak, naposledy vám přináším možnost hlasovat. Velmi mě potěšila veliká účast, v každém kole byly zdařilé příspěvky, ale toto závěrečné kolo je podle mě naprosto nejlepší! Zimní krásy se podařilo každému zachytit jinak, originálně.
 Ciline

neděle 18. března 2012

Jarní fotosoutěž - 1. část: Neobyčejná zvířátka

Milí přátelé fotících krabiček, doufám, že jste zachovali přízeň našemu časopisu i přes nemilé zdržení naší poslední soutěže, tedy té Zimní. Redaktorku Ciline musím vytahat za uši, aby článek se zasněženými obrázky okamžitě připravila k vydání, a vám všem, kdo rádi fotografujete a chtěli byste se svým uměním pochlubit, přinášíme zbrusu nové soutěžní klání. 

pátek 16. března 2012

Elizabeth Gibsonová: "Jsem totální blázen."


I když je to teprve studentka druhého ročníku, už toho hodně dokázala. Letos nás všechny jen a jen mile překvapuje. Letos je to naše zatím největší bodohrotička a navíc účastnice Sedmiboje.
Má ráda zvířata, puzzle a vše, na co potřebujete více trpělivosti, ale nakonec, když dosáhnete svého, tak to stojí za to. Sebe samu hodnotí jako blázna první kategorie :)
A jak se těší na Sedmiboj? Čtete dál a dozvíte se více!

Ciline Flameová: "Já jsem totiž věděla, že mě pohár vybere!"

Ciline Flameová, studentka 3.ročníku, prefektka Mrzimoru. Pořád samá sranda a samý vtip holka. Baví ji jízda na kole, na koních, na lyžích. Takže jak vidíte, sportovně založená studentka, která se před pár dny vrátila z Alp a padla do Sedmiboje rovnýma nohama.
Chcete vědět, jak se těší, jak se bojí? Neváhejte a čtěte dál Žlutého Trimela.

Safira Jane Bardotová: "Hodlám vše, co vyhraji, darovat koleji!"


Safira, studentka čtvrtého ročníku, účastnice Sedmiboje číslo 6. Nadaná žlutá, která oplývá snad skoro vším. V dřívějších letech velká bodohrotička Mrzimoru, letos plně soustředěna na Sedmiboj. Studentka, která shání štěně dogy. Věčně upracovaná, nestíhající.
Chcete vědět, jak se těší? Čeho se bojí? Čtěte dál!